sen de gel oyna susam sokağında

pur bu sabah arkadaşlarıyla kahvaltı etti, üç yandan hediye paketleriyle karşılaşınca mutlu oldu ” aa ama bugün benim doğum günüm değil ki” dedi, paketleri açınca bir winnieli, tiggerlı resim çerçevesi, bir moru koyu, pembesi yeşili canlı eşarp ve bissürü film gördü. teşekkür etti, şükretti, “ne kıyak arkadaşlarım var benim” diye içinden geçirdi . sonra arkadaşlarıyla beraber rüya terapisi seminerine gittiler. uuf ne güzel bi dersti. deniz fenerinin en üst katında çok güzel renkler gördü. pur renkleri çok sever. sonra kısıklıya çıktı, avcı kazım sokaktan geçti, yine fotoğraf çekti, üst sokakta leylaklar gördü, çok güzel çiçekli ağaçlar gördü. arkadaşının evine gitti. pastaydı, börekti, ikramlar gördü. sonra yine üsküdarına indi, arkadaşlarını müzik terapisi dersinden çıkmış, dingin gördü. beta mıydı neydi yaydıkları. çok güzel sohbetler etti, gönlünde muhabbetler uyandı. sonra otobüse bindi, annesinin kucağına yatmış iki kız çocuğu gördü, kadıköyüne indi, sokaklarda çok güzel resimler ve kediler gördü.

ne güzel bir gün geçirmişsin pur.

10 Comments Kendi yorumunu ekle

  1. turuncu dedi ki:

    sahi, ne güzel bir gün geçirmişsin pur.çok şükür.

    Beğen

  2. pur dedi ki:

    eksik olmayın turuncu..

    Beğen

  3. İbn-i Sina dedi ki:

    Turuncuya katılmamak elde değil..Özellikle arkadaşlar, renkler ve üsküdar güzel şeyler..Allah puru bu güzelliklerden mahrum bırakmasın.

    Beğen

  4. pur dedi ki:

    🙂 amin ibn-i sina.. Allah herkesi nice nice güzelliklerle bulundursun..

    Beğen

  5. karpuzkabugu dedi ki:

    ne de guzel bir gun gecirmissin pur,kiskanmamak elde degil :).ben de seviyorum renkleri,hem de cok.bugun kendime rengarenk bir etek aldim mesela:)carsida dolasirken rengarenk ruzgar gulleri gordum bir de,eve donmeden onlardan bir tane almayi kafama koydum.gecenlerde de rengarenk bir ucurtma gormustum,dayanamamistim renklerine almistim :).evime dondugum zaman cici kardesim bugra`yla birlikte ucururuz diye gokyuzunde.bu yasima kadar renkleri bu kadar cok sevdigimi hatirlamiyorum.atli karincaya ilk defa bu sene bindim mesela :)cocuk mu oluyorum yeniden yoksa.:)

    Beğen

  6. pur dedi ki:

    🙂 çocuk olmak güzel.. bugün arkadaşlara ama doğum günüm değil bugün dediğimde, çocuk bayramı için dediler.. bir de bugün 5-6 yaşlarında bir çocuk gördüm, annesine bir mezar gösterdi, anne bak biri ölmüş, hadi oku dedi, annesi mezar başında okurken kendisi de elindeki rüzgar gülüyle meftayı serinletti, dua ediyor gibi yaptı bunu.hoş bir görüntüydü..eteğinden, rüzgar güllerinden, uçurtmalardan ve atlı karıncalardan bile renkli günler dilerim..

    Beğen

  7. karpuzkabugu dedi ki:

    :)tesekkurler pur

    Beğen

  8. FeyzaH. dedi ki:

    ne güzel bir üslup pur.:)

    Beğen

  9. pur dedi ki:

    🙂 teşekkürler ferahfeza

    Beğen

  10. Anonymous dedi ki:

    Ben de hiç unutmam şu günü…Okuldan gelmişim, ders çalışıyorum.Tek cümlelik sayfa ödevlerinden biri…Krımızı kalemim,kokulu arı mayalı silgim, yeni kaplanmış defterim ve ölmemiş bir babam vardı..ne güzel günlerdi…

    Beğen

Yorum bırakın